Gabinet Rehabilitacji Medycznej

Gabinet Rehabilitacji Medycznej
32-043 Skała,
ul. Krakowska 38

Dyrektor:
Marzena Grochowska

Z-ca Dyrektora ds. medycznych:
Izabella Barczyk

Pielęgniarka Koordynująca:
Małgorzata Kozińska

Inspektor Ochrony Danych:
Arkadiusz Trela
iod@przychodnia-skala.pl

    Napisz do nas:


    Mapa dojazdu:

    Klauzula informacyjna:

    Tożsamość administratora:

    Administratorem danych jest Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotne w Skale, ul. Słomnicka 69, 32-043 Skała

     

    Dane kontaktowe administratora:

    Z administratorem danych można się skontaktować poprzez adres email: biuro@przychodnia-skala.pl, lub pisemnie na adres siedziby administratora.

     

    Dane kontaktowe Inspektora Ochrony Danych:

    Administrator wyznaczył inspektora ochrony danych, z którym może się Pani / Pan skontaktować poprzez email iod@przychodnia-skala.pl. Z inspektorem ochrony danych można się kontaktować we wszystkich sprawach dotyczących przetwarzania danych osobowych oraz korzystania z praw związanych z przetwarzaniem danych.

    Cele przetwarzania i podstawa prawna:

    Pani / Pana dane będą przetwarzane w celu udzielenia odpowiedzi na pytania przesłane poprzez formularz kontaktowy ze strony https://przychodnia-skala.pl/kontakt na podstawie wyrażonej zgodny, zgodnie z art. 6 ust 1 lit a RODO ( rozporządzenie o ochronie danych osobowych nr 2016/679).

    Odbiorcy danych:

    Pani / Pana dane osobowe mogą być udostępniane i przekazywane organom administracji publicznej, służbom, sądom i prokuraturze.

    Przekazanie danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej:

    Nie dotyczy.

    Okres przechowywania danych:

    Pani / Pana dane będą przetwarzane czasowo, tj. na potrzeby korespondencji.

     

    Prawa podmiotów danych:

    Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do Pani/Pana danych oraz prawo żądania ich sprostowania i usunięcia.

     

    Prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego:

    Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO) Adres: Stawki 2, 00-193 Warszawa.

     

    Źródło pochodzenia danych osobowych:

    Dane pochodzą od osób których dane dotyczą i zostały udostępnione celem nawiązania kontaktu.

     

    Informacja o dowolności lub obowiązku podania danych:

    Podanie danych osobowych było dobrowolne, ale warunkowało możliwość podjęcia działań przez administratora danych.

    Aktualności

    zobacz więcej aktualności

    20.09.2021

    Harmonogram pracy poradni Pediatrycznej 20.09.2021-1.10.2021

    czytaj dalej

    03.09.2021

    Szczepionka przeciw grypie już dostępna!

    Szczepionka przeciw grypie już dostępna! Szanowni Państwo, w związku z nadchodzącym sezonem wzmożonych infekcji, informujemy, że są już dostępne szczepionki przeciw grypie – VaxiGrip. Cena szczepionki – 55 zł.

    czytaj dalej

    11.08.2021

    Profilaktyka chorób skóry – czerniak

    Nowotwory złośliwe skóry to najliczniejsza grupa chorób onkologicznych. Czerniak najczęściej występuje u osób w wieku 24-60 lat.

    czytaj dalej

    04.08.2021

    Cukrzyca – jedna choroba, różne oblicza

    Cukrzyca – jedna choroba, różne oblicza Polsce 3 miliony osób choruje na cukrzycę (9,1 % populacji). Aż 90% zachorowań dotyczy cukrzycy typu 2, której można zapobiegać!

    czytaj dalej