Gabinet Rehabilitacji Medycznej

Gabinet Rehabilitacji Medycznej
32-043 Skała,
ul. Krakowska 38

Dyrektor:
Marzena Grochowska

Z-ca Dyrektora ds. medycznych:
Izabella Barczyk

Pielęgniarka Koordynująca:
Jolanta Koczwara

Inspektor Ochrony Danych:
Arkadiusz Trela
iod@przychodnia-skala.pl

    Napisz do nas:

    * Pole obowiązkowe






    Mapa dojazdu:

    Klauzula informacyjna:

    Tożsamość administratora:

    Administratorem danych jest Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotne w Skale, ul. Słomnicka 69, 32-043 Skała

     

    Dane kontaktowe administratora:

    Z administratorem danych można się skontaktować poprzez adres email: biuro@przychodnia-skala.pl, lub pisemnie na adres siedziby administratora.

     

    Dane kontaktowe Inspektora Ochrony Danych:

    Administrator wyznaczył inspektora ochrony danych, z którym może się Pani / Pan skontaktować poprzez email iod@przychodnia-skala.pl. Z inspektorem ochrony danych można się kontaktować we wszystkich sprawach dotyczących przetwarzania danych osobowych oraz korzystania z praw związanych z przetwarzaniem danych.

    Cele przetwarzania i podstawa prawna:

    Pani / Pana dane będą przetwarzane w celu udzielenia odpowiedzi na pytania przesłane poprzez formularz kontaktowy ze strony https://przychodnia-skala.pl/kontakt na podstawie wyrażonej zgodny, zgodnie z art. 6 ust 1 lit a RODO ( rozporządzenie o ochronie danych osobowych nr 2016/679).

    Odbiorcy danych:

    Pani / Pana dane osobowe mogą być udostępniane i przekazywane organom administracji publicznej, służbom, sądom i prokuraturze.

    Przekazanie danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej:

    Nie dotyczy.

    Okres przechowywania danych:

    Pani / Pana dane będą przetwarzane czasowo, tj. na potrzeby korespondencji.

     

    Prawa podmiotów danych:

    Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do Pani/Pana danych oraz prawo żądania ich sprostowania i usunięcia.

     

    Prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego:

    Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO) Adres: Stawki 2, 00-193 Warszawa.

     

    Źródło pochodzenia danych osobowych:

    Dane pochodzą od osób których dane dotyczą i zostały udostępnione celem nawiązania kontaktu.

     

    Informacja o dowolności lub obowiązku podania danych:

    Podanie danych osobowych było dobrowolne, ale warunkowało możliwość podjęcia działań przez administratora danych.

    Aktualności

    zobacz więcej aktualności
    Harmonogram pracy Poradni Pediatrycznej 12.09-23.09

    09.09.2022

    Harmonogram pracy Poradni Pediatrycznej 12.09-23.09

    Szanowni Państwo, Przedstawiamy harmonogram pracy Poradni Pediatrycznej w dniach 12.09.2022 – 23.09.2022 w Ośrodku Zdrowia w Minodze     lek. A. Morawska-Kubaty lek. M. Nowakowska lek. B.Drozdzowska 12 poniedziałek 14.00 – 18.00 x x 13 wtorek 08.00-14.00 x x 14 środa 13.00-18.00 08.00-13.00 x 15 czwartek 08.00-14.00 14.00-18.00 x 16 piątek x 13.00-18.00 80.00-1x.00 19 […]

    czytaj dalej o Harmonogram pracy Poradni Pediatrycznej 12.09-23.09
    żółty trójkąt z czarnym wykrzyknikiem w środku 2.09.2022 – brak możliwości kontaktu telefonicznego

    30.08.2022

    2.09.2022 – brak możliwości kontaktu telefonicznego

    Szanowni pacjenci, SPZOZ w Skale informuje, że w dniu 2 września 2022r w godzinach 13:00 -18:00 nastąpi przerwa w dostawie prądu w Przychodni Rejonowej w Skale. W związku z tym kontakt telefoniczny będzie niemożliwy. Za utrudnienie przepraszamy.

    czytaj dalej o 2.09.2022 – brak możliwości kontaktu telefonicznego
    zdjęcie przedstawia lekarza siedzącego przy biurku, jedną ręką pisze na komputerze, w drugiej trzyma długopis i wypełnia ankietę Zmiana organizacji pracy nocnej i świątecznej opieki zdrowotnej

    25.08.2022

    Zmiana organizacji pracy nocnej i świątecznej opieki zdrowotnej

    SPZOZ w Skale informuje, iż od dnia 1 września 2022r.  ulega zmianie organizacja pracy opieki całodobowej w zakresie porad lekarza pediatry. Lekarz pediatra przyjmował będzie wyłącznie w soboty, niedziele i inne dni ustawowo wolne od pracy w godz. 8.00-18.00. W dni powszednie dyżur będzie pełnił wyłącznie lekarz ogólny.

    czytaj dalej o Zmiana organizacji pracy nocnej i świątecznej opieki zdrowotnej
    Harmonogram pracy Poradni Stomatologicznej – sierpień 2022

    01.08.2022

    Harmonogram pracy Poradni Stomatologicznej – sierpień 2022

      Harmonogram pracy Poradni Stomatologicznej od 1 sierpnia 2022 w Ośrodku Zdrowia w Cianowicach Lek. stom. Malwina Kotnowska Lek. stom. Elżbieta Krawczyk Lek. stom. Aleksandra Zawada 1 poniedziałek x x 12.30-18.30 2 wtorek 08.00-13.00 x 13.00-18.30 3 środa 13.00-18.00 x x 4 czwartek x x 08.00-13.00 5 piątek x x 80.00-13.00 6 sobota 7 niedziela […]

    czytaj dalej o Harmonogram pracy Poradni Stomatologicznej – sierpień 2022